Categorieen

Welkom op IJsselstein Werkt!

In het nieuws

Het platform IJsselstein Werkt is live! Hier kunt u terecht voor alle vacatures in de gemeente IJsselstein. Tientallen bedrijven zijn al aan het platform toegevoegd. Als werkzoekende vindt u nu al tientallen vacatures op het platform.

Waarom IJsselstein Werkt?
Het platform www.ijsselsteinwerkt.nl is ontstaan uit frustratie van lokale werkzoekenden en werkgevers die elkaar niet konden vinden. IJsselstein Werkt biedt de oplossing. Hier vindt u alle lokale vacatures in gemeente IJsselstein. Want waarom dagelijks in de file staan als er eenzelfde functie in de buurt is?

De werking van het platform
Het platform IJsselstein Werkt, een initiatief van de Rabobank, Terberg Totaal Installaties, Technisch Beheer Nederland en Loodgietersbedrijf NJ van den Broek, biedt u de mogelijkheid om het huidige aanbod aan vacatures bij lokale bedrijven in één oogopslag te kunnen bekijken. Bovendien kunt u via het platform direct solliciteren bij bedrijven op openstaande functies.

U kunt heel eenvoudig geschikte vacatures vinden door de mogelijkheid om te filteren op dienstverband, het aantal uur en vakgebied.

Neem gerust een kijkje op het platform! Vragen of opmerkingen? Mail ons op ijsselstein@uwstadwerkt.nl.

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.