Categorieen

Vacaturepodcast: werknemers Terberg Totaal Installaties vertellen over hun functies

In het nieuws

Wie kan je beter vertellen hoe een functie in de praktijk is, dan iemand die deze functie zelf bekleedt? Met dat in het achterhoofd heeft Ijsselstein Werkt onlangs een aantal vacaturepodcasts opgenomen bij Terberg Totaal Installaties. Je kunt de verhalen van drie werknemers nu beluisteren.

Met drie verschillende werknemers spraken we over hun werkzaamheden bij Terberg Totaal Installaties. In een kleine twintig minuten schetsen zij een beeld van hun werk. Deze podcasts dienen ter aanvulling van de vaak wat zakelijke vacatureteksten. Door een werknemer te horen vertellen over zijn werkzaamheden, gaat de omschreven functie veel meer leven.

Arwin – BIM-modelleur
Arwin is sinds 2018 werkzaam bij Terberg Totaal Installaties. Hij vervult de rol van BIM-modelleur. Hieronder vertelt hij onder meer wat zijn werk zo leuk maakt, en hoe zijn werkweek er ongeveer uitziet.

Interesse? Je vindt de volledige vacature hier.

Sander – Engineer Werktuigbouwkundige Installaties
Zonder technische achtergrond ging Sander in 2019 aan de slag bij Terberg, waar hij inmiddels met veel plezier werkt als Engineer Werktuigbouwkundige Installaties. Hij vertelt er alles over in deze podcast.

Interesse? Je vindt de volledige vacature hier.

Sjaak – Senior Projectleider Elektrotechniek

Sjaak is een ‘Terberger’ in hart en nieren. Al sinds 1989 is hij bij Terberg Totaal Installaties in dienst. In al die jaren werkte hij zich op tot Senior Projectleider Elektrotechniek. Hij vertelt vol passie over zijn werk in deze podcast.

Bekijk alle vacatures van Terberg Totaal Installaties op IJsselstein Werkt.

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.