Werk En Studie Statushouders (WESS)

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Over Werk En Studie Statushouders (WESS)
Veel statushouders uit IJsselstein en Lopik zijn succesvol aan het werk. Waar landelijk gezien slecht 10-30% van de statushouders een baan hebben, ligt dat percentage in IJsselstein en Lopik tussen de 60-80%.

Het Project WESS werk & studie statushouders begeleidt deze nieuwe IJsselsteiners. Het is hun doel om nieuwkomers duurzaam naar werk en of studie te helpen. Werk waar ze ervaring in hebben, dat ze leuk vinden en waar ze zich in kunnen ontwikkelen. Daarna gaat WESS op zoek naar een bedrijf wat daarbij past en bieden ze zowel de nieuwkomer als de werkgever optimale begeleiding gedurende de sollicitatie en de eerste werkperiode of zo lang als nodig.

Een duurzame start met werken in Nederland voor statushouders is pas succesvol als er een win-win is voor zowel werkgever als werknemer. Soms kan dat direct in een betaalde baan, soms is het beter om te starten met een proefperiode of werkervaringsplaats met behoud van uitkering.

Meer weten? Lees het hele verhaal en de mogelijkheden hier, of neem direct contact op met Pauline Grünberg via pauline@wess.work

Lees meer Toon minder
Werk En Studie Statushouders (WESS) heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Werk En Studie Statushouders (WESS)

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.