Ventana Zonwering & Interieur

Geen openstaande vacatures

Over Ventana Zonwering & Interieur
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de interieur- en zonweringsbranche besloot Alex Tersteeg een eigen bedrijf te beginnen in IJsselstein. De gedachte was om net dat beetje meer te bieden. Meer service, meedenken met de wensen van de klant en een hoge mate van flexibiliteit.

Op 23 maart 2011 openden de deuren van onze showroom zich en werd er gestart met twee medewerkers. Inmiddels is ons team flink gegroeid en staan wij elke dag voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van uw zonwering en inrichting.

Onze Service
Ventana Zonwering biedt u topkwaliteit tegen een scherpe prijs en zijn u van dienst vanaf de adviesfase tot en met de uiteindelijke montage van uw zonwering. Alle bekende merken zoals Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux zijn bij ons vertegenwoordigd. Vanaf heden zijn wij tevens Luxaflex Inspiration Dealer.

Door de enorme keuze aan kleuren en dessins zit er vast iets voor u bij dat aansluit bij uw persoonlijke wensen, daarnaast verkopen wij meubelen van topkwaliteit! Wij nodigen u graag in onze eigen 1000 m² showroom uit om het een en ander met eigen ogen te bekijken, zodat u binnenkort op zonnige dagen aangenaam koel kunt genieten van uw huis of tuin. U kunt bij ons terecht voor o.a: shutters, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, prestige rolgordijnen, paneelgordijnen, Washi paneel of rolgordijnen en vouwgordijnen.

Lees meer Toon minder
Ventana Zonwering & Interieur heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Ventana Zonwering & Interieur

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.