Service IT

1 openstaande vacature

Over Service IT
Service IT is een ICT-bedrijf dat sinds 1999 actief is op het gebied van online werkplekken, systeem- en werkplekbeheer, helpdesk, VOIP. Wij ontzorgen onze klanten met al hun ICT gerelateerde vragen en leveren daarbij de hoogst mogelijke service.

ICT is ons vak, maar wij spreken de taal van ondernemers

U doet waar u goed in bent en dat geldt ook voor ons. Voor veel ondernemers in het MKB is automatisering vaak een bijzaak, maar wel één waar je niet meer zonder kunt. ICT is onze dagelijkse business. Wij zijn geen uitvinders, we zijn zeker niet de grootste en zitten niet in een blauwspiegelend kantoorpand met peperdure parkeerplaatsen voor de deur. Wij zijn praktijkmensen en investeren in dat wat echt nodig is om ons vak goed uit te kunnen oefenen. In mensen, in kennis en systemen om de processen te ondersteunen. En natuurlijk investeren we in de relatie met u. Want alles draait om mensen en wanneer je elkaar door en door kent kun je jaar op jaar je serviceniveau naar een nog hoger niveau tillen. Dat is wat onze relaties waarderen.

Wij hebben een team van ervaren specialisten - mensen die elkaars back-up en sparringpartner zijn - waarmee we 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar staan voor onze klanten. Ook wij zijn ondernemers, wij spreken uw taal en weten wat u drijft. Service IT is al ruim zestien jaar de betrouwbare ICT-partner voor MKB’ers die kiezen voor zorgeloos ondernemen.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Service IT

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.