Schilte

Geen openstaande vacatures

Over Schilte
Schilte is een Nederlandse meubelfabriek die sinds 1858 bestaat. Een oer-Hollands familiebedrijf, gespecialiseerd in het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

We stellen u als klant dagelijks centraal: we stellen vragen, luisteren goed naar uw wensen en behoeften en staan open voor input ter kennis en lering. Dit levert de expertise op, die we iedere dag opnieuw inzetten. Projectadvisering, ontwerp, productie, levering, montage én serviceonderhoud in één hand!

We hebben een standaardassortiment waarmee we inspelen op de vraag van onze klanten. Hiernaast denken wij ook graag mee om te komen tot een unieke inrichting van uw school of kinderdagverblijf. Hier is dan uiteraard de mogelijkheid tot maatwerk aanwezig. We hebben hier een speciale afdeling in onze fabriek voor, die deze speciale opdrachten produceren.

Duurzaam ondernemen
Duurzaam produceren en bewust omgaan met het milieu: dat zijn pijlers van het lange termijn beleid van Schilte. In onze visie en ontwikkeling staan deze onderwerpen ook centraal.

Schilte heeft hart voor het milieu en in het bijzonder voor hout. Schilte verwerkt eerlijk hout! Daarom kiezen wij voor houtleveranciers met het PEFC- of FSC-certificaat.

Lees meer Toon minder
Schilte heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Schilte

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.