Rizbouw

Geen openstaande vacatures

Over Rizbouw

Werken met vakbekwame partners
Projecten voeren wij zelfstandig uit of in bouwteamverband. Wij gaan daarvoor samenwerkingsverbanden aan met vaste, vakbekwame partners. Zoals onderaannemers en leveranciers. Wij beschikken over een keur aan betrokken specialisten binnen de bouwketen. Voordeel is dat wij dan nog beter de continuïteit en kwaliteit van een project kunnen waarborgen. Een concurrerende prijs bieden. En altijd de mogelijkheid hebben om degene te vinden die het beste aansluit bij een project. Resultaat: een uiterst laag aantal opleverpunten en oplevering binnen de planning.

Kopersbegeleiding
Wij staan graag dicht bij onze opdrachtgevers en hun klanten. Daardoor kunnen wij optimaal inspelen op wensen. Onze kopersbegeleiding sluit hier naadloos op aan. Deze zetten wij in bij zowel eigenaren van koopwoningen, als huurders van nieuwbouwwoningen en woningen die gerenoveerd worden. Prettig voor u én uw klanten.

Korte lijnen
Kenmerkend aan onze uitvoering zijn de korte lijnen. Dit geldt voor ál onze projecten. Op de bouw is er altijd één aanspreekpunt. Deze uitvoerder heeft een brede blik en is van alle afspraken op de hoogte. Hij zorgt met een team van vakgerichte medewerkers voor waarborging van de kwaliteit en continuïteit. Is betrokken, communicatief, alert en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En met hem elk ander lid van het team.

Lees meer Toon minder
Rizbouw heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Rizbouw

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.