Oreon

Geen openstaande vacatures

Over Oreon
Oreon is de Nederlandse innovatieve ontwikkelaar en fabrikant van high-tech LED grow lights voor de glastuinbouw. Bijna 15 jaar geleden is Oreon begonnen met het doen van onderzoek en intensief testen van de armaturen en de technologie. Het eerste commerciële project met watergekoelde LED-armaturen is in 2009 geïnstalleerd in een kas. Nu worden de LED-armaturen van Oreon wereldwijd ingezet in de glastuinbouw, boven verschillende soorten gewassen.

Oreon staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Onze missie is om telers specifieke LED-belichtings oplossingen te bieden, om hun groei en business case verder te optimaliseren.

De LED grow lights zijn verkrijgbaar in verschillende spectra, zodat de LED-armaturen geschikt zijn voor verschillende soorten gewassen. Het unieke watergekoelde concept zorgt ervoor dat de LEDs en elektronische onderdelen continu worden gekoeld, wat de beste garantie biedt voor jarenlang probleemloos telen. De waterkoeling maakt het tevens mogelijk om hoge lichtniveaus met een hoog rendement te bereiken en biedt de mogelijkheid om gewonnen warmte opnieuw te gebruiken. Dit, samen met de speciaal ontworpen lens, resulteert in een armatuur dat efficiënt genoeg is om een zeer groot teeltgebied gelijkmatig te belichten.

Naast de voortdurende ontwikkeling van het marktpotentieel en de wereldwijde toenemende vraag naar kunstmatige belichting, werkt Oreon wereldwijd nauw samen met gerenommeerde partners om de business case verder te optimaliseren.
 

Lees meer Toon minder
Oreon heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Oreon

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.