KWAVARO

Geen openstaande vacatures

Over KWAVARO
KWAVARO is een bureau gespecialiseerd in het adviseren van organisaties over het inrichten, doorlichten en optimaliseren van hun interne organisatievorm en werkwijzen. De juiste balans tussen het vakmanschap van uw medewerkers en de binnen uw organisatie te maken structurele afspraken is daarbij van groot belang!

Om u van dienst te zijn (zie keuzemenu) heeft KWAVARO diverse diensten ontwikkeld. Deze variëren van advies tot het doen van onderzoek binnen uw organisatie, coaching van medewerkers en zelfs het maken van een videofilm samen met medewerkers om te laten zien waar uw organisatie goed in is en hoe gewenste verbeteringen er uit kunnen zien.

Naast de werkzaamheden in de staande organisatie of in processen kunnen projecten worden uitgevoerd. KWAVARO is gespecialiseerd in het implementeren van de projectmatige werkwijze en vooral het ontwikkelen van uw projectmanagers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de competenties zoals gedefinieerd in het IPMA certificatieschema. KWAVARO kan uw projectmanagers begeleiden, die zich persoonlijk tegen deze eisen willen laten certificeren.

Lees meer Toon minder
KWAVARO heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met KWAVARO

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.