ISM Business Center

Geen openstaande vacatures

Over ISM Business Center
ISM Business Center is het bedrijvenpand dat voor elke ondernemer/zelfstandige verschillende mogelijkheden biedt als het gaat om kantoorruimte en werkplek.

Sinds 2006 is het pand eigendom van de succesvolle zakenman Ismail Yildirim. Ismail is al 11 jaar actief als verhuurder. Voor 2006 werd het pand verhuurd aan 1 huurder die het gebruikte als één kantoorruimte.

Door hard werken en verschillende obstakels te overwinnen heeft Ismail zich bewezen.

In 2008 heeft Ismail Yildirim het concept ISM (verzamelgebouw voor ondernemers) bedacht en uitgevoerd. Een uniek concept in Nederland. ISM biedt exclusiviteit voor elke ondernemer. Kortom het begrip ‘Mooi-onder-één dak ‘ is passend voor ISM!

Gelegen in IJsselstein nabij de A2 maakt het een goede uitvalsbasis voor u en uw klanten. Ismail Yildirim weet uit ervaring hoe hard je moet werken om succes te behalen. Hij geeft daarom graag (startende) ondernemers de mogelijkheid om een kantoorruimte- en bedrijfsruimte te huren zonder dat zij meteen aan een meer-jaren contract vastzitten. Je bepaalt dus zelf hoe lang je wilt huren en je betaalt geen borg.

Lees meer Toon minder
ISM Business Center heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met ISM Business Center

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.