Heuvelman

9 openstaande vacatures

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Event Services | Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen. Klanten kunnen ook bij ons terecht voor de creatie van content en het ontwikkelen van audiovisuele concepten die evenementen naar een hoger niveau tillen. Onze organisatie voert verhuurprojecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport.

Eventstreaming en livestreaming | Tegenwoordig draait alles om digitale ontmoetingen. De mogelijkheid om thuis te kunnen vergaderen is een must geworden en evenementen komen nu naar de mensen toe via het digitale kanaal.

Wij bieden oplossing voor het verzorgen van webinar(s), livestream van evenementen of een (hybride) aandeelhoudersvergadering.

Fixed solutions | Klanten kunnen ook bij Heuvelman terecht voor de complete audiovisuele inrichting van onder andere auditoria, college- en raadszalen, vergader- en trainingsruimten en board- en controlrooms. Naast de inrichting van specifieke ruimtes kunnen zij ook bij ons ook terecht voor de aanschaf van systemen voor bijvoorbeeld video-conferencing, digital signage, ruimtereservering en bedienings-, discussie- en camerasystemen. Heuvelman voorziet klanten van advies, implementeert de totaaloplossing en biedt service overeenkomsten aan. Voor zowel onze standaardoplossingen als maatwerkprojecten kunnen wij onze klanten van dienst zijn.

Service en onderhoud | De service afdeling bij Heuvelman heeft als doel klanten volledig te ontzorgen op het gebied van hun audiovisuele apparatuur.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Heuvelman

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.