Gebr. Bonenkamp

Geen openstaande vacatures

Over Gebr. Bonenkamp

VERTROUWD
Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel b.v. kent een zeer rijke historie. Halverwege de 19e eeuw gestart als een kleine smederij,  zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een professionele onderneming in  tuin- en parkmachines, tractoren en werktuigen.

Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel b.v. heeft drie vestigingen (IJsselstein en Tiel). Ons assortiment bestaat uit een groot scala aan  gerenommeerde merken die het totale groenonderhoud bestrijken. Kwaliteitsmerken als Honda, Stihl en Fendt sieren ons assortiment en vertegenwoordigen wij als dealer of importeur.

Zowel particulieren als professionele gebruikers kunnen wij een pasklaar antwoord geven  op alle vragen aangaande de machines voor het (groen) onderhoud.
Of het nu gaat om een compacte maaier voor een siertuin of een gespecialiseerde machine voor professioneel onderhoud van een golfcourse of sportveld, het deskundige en professionele verkoopteam van Gebr. Bonenkamp adviseert u graag.

Ook op after sales gebied bent u bij Gebr. Bonenkamp aan het juiste adres.
Ons team van vakkundige monteurs in zowel de binnen- als de buitendienst staan voor u paraat.
Al onze medewerkers zijn uitstekend geschoold en volgen ook regelmatig cursussen zodat up-to-date kennis van onze technische medewerkers gewaarborgd blijft. Bovendien beschikken wij over een compleet uitgerust en  modern onderdelenmagazijn waaruit veel onderdelen rechtstreeks uit voorraad worden geleverd. Gebr. Bonenkamp doet alles met maar een doel voor ogen: optimale service verlenen aan al onze klanten!

Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel b.v.  is voor VCA en Inspectiesystemen gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan alle verplichtingen vanuit de ARBO-wetgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn.

U merkt het: Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel heeft professionaliteit, service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Lees meer Toon minder
Gebr. Bonenkamp heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Gebr. Bonenkamp

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.