Elektrotechnisch Installatieburo Schalkwijk

Geen openstaande vacatures

Over Elektrotechnisch Installatieburo Schalkwijk
Een innovatief en dynamisch bedrijf 

Elektrotechnisch installatieburo Schalkwijk is een bedrijf met meer dan 47 jaar ervaring in de elektrotechniek, brand- en inbraakbeveiligingen, data en telecom.

De kracht van ons bedrijf is dat wij onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden met alle disciplines op het gebied van de installatietechniek in zowel nieuwbouw- als renovatieprojectren.

De werkzaamheden omvatten: het adviseren, ontwerpen, engineeren , installeren, en renoveren  van de elektrotechnische installaties en het verlenen van onderhoud en service. Ook het vervaardigen van tekeningen behoren tot de werkzaamheden.

Wij zijn uw innovatieve en dynamische partner voor de elektrotechnische installaties in kantoren, bedrijfsgebouwen, fabrieken, woningen en overheidsinstellingen

Elektrotechnisch Installatieburo Schalkwijk werkt met een uiteenlopende groep van opdrachtgevers zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen op het gebied van woningbouw, utiliteit en industrie.

Verder is Elektotechnisch Installatieburo Schalkwijk in het bezit van een reeks certificaten zoals kwaliteitsnorm BRL 6000, erkend leerbedrijf, lidmaatschap UNETO-VNI, Dit geeft  aan dat wij een erkend Elektrotechnisch Bedrijf zijn welke veel waarde hecht aan zijn kwaliteitsnormen.

Lees meer Toon minder
Elektrotechnisch Installatieburo Schalkwijk heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Elektrotechnisch Installatieburo Schalkwijk

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.