Chocolaterie Zuccotto

Geen openstaande vacatures

Over Chocolaterie Zuccotto
Sinds 2008 is Chocolaterie Zuccotto in IJsselstein gevestigd, voorheen aan de Poortdijk en nu in de Benschopperstraat. Wij hebben een uitgebreid assortiment van handgemaakte bonbons en andere chocolade producten. Een kenmerk waarmee we ons van de vele fabrieksmatig geproduceerde voedsel onderscheiden. Wij werken ook veel met lokale en verse producten, zo is onze kruidenbitterbonbon gemaakt met het kruidenbittertje van de slijterij om de hoek.

Peter en Nicoline van der Griend zijn de eigenaren van Chocolaterie Zuccotto. Peter is al sinds zijn veertiende werkzaam in de patisseriewereld, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan met chocolade. Nicoline is vanaf het begin het gezicht van de winkel en helpt u graag ontdekken wat uw favoriete bonbon is. Sinds 2012 wordt het team versterkt door hun zoon Mickel, afgestudeerd food-designer. Zijn inbreng zorgt voor veel innovatieve creaties. In de chocolaterie leert hij het chocolade-vak van zijn vader, die ook officieel leermeester is, en samen creëren zij de meest bijzondere smaakcombinaties.

Regelmatig worden we uitgedaagd door chefkoks van diverse restaurants en samenwerkende partners, waardoor er geregeld nieuwe en seizoensgebonden bonbons in de toonbank liggen. Heerlijke voorbeelden zijn de bonbon olijfolie-framboos, de bonbon witlof-sinaasappel en de bonbon groene appel-mosterd.

Lees meer Toon minder
Chocolaterie Zuccotto heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Chocolaterie Zuccotto

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.