Atelier Kunstig ART

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Over Atelier Kunstig ART
Bij Atelier Kunstig ART kun je kiezen of je intuïtief wilt schilderen of van een eigen voorbeeld. Of je schilderij abstract, realistisch of surrealistisch wordt is aan jou. Jij bent baas over jouw schilderij. Jij beslist wat er gaat gebeuren want alleen JIJ weet wat er gaande is, met jou op dit moment en dus ook wat er gebeurt op jouw doek! Jouw schilderij wordt niet “gelezen” en je krijgt hier geen opdrachten. De schilderijen worden ook niet aan het einde van het dagdeel besproken.

Jouw ontwikkelingsproces
Waar het uiteindelijk om gaat bij Atelier Kunstig ART, is jou helpen, jouw creatieve rechter hersenhelft te prikkelen om actief te worden. En om jou hierin te begeleiden in je eigen ontwikkelingsproces. Onderschat de kracht van kleur niet. Het werkt direct door op jouw onderbewustzijn. Dat maakt schilderen zo powerful.

Je linker hersenhelft is veel meer ontwikkeld door school, maatschappij en opvoeding. Door creatief bezig te zijn komen je hersenhelften meer in balans. Het resultaat daarvan is, dat je leven meestal een stuk aangenamer wordt. Door een goed ontwikkeld creatief en intuïtief vermogen kun je oplossingsgerichter denken en leven.

Je hebt geen teken- en/of schilderervaring nodig om je hier met plezier creatief te kunnen uiten. Ook jij kan met een trots gevoel naar huis toe met een prachtig schilderij. 

Lees meer Toon minder
Atelier Kunstig ART heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Atelier Kunstig ART

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.