A.B.S. All Brake Systems B.V.

Geen openstaande vacatures

Over ABS All Brake Systems

Bedrijfsprofiel
Sinds 1978 staat ABS bekend als dé remmenspecialist van Europa. Al meer dan 40 jaar zorgt ABS ervoor dat de handel, distributie en montage van onderdelen simpel, eenvoudig en winstgevend is voor alle partijen. Deze succesvolle filosofie is naast remdelen ook toegepast op wiellagers, stuur- en ophangingsdelen. Hierdoor hebben onze klanten ook voor deze lijnen de kans om zaken te doen in deze one-stop-shop.

Enorm assortiment, direct beschikbaar
ABS levert haar kwaliteitsproducten onder het eigen ABS merk direct aan de professionele groothandel in alle landen van Europa. Bijzonder daarbij is het grote aantal artikelen dat direct uit voorraad geleverd kan worden met een daarbij aansluitende zeer korte levertijd. Het enorme assortiment van meer dan 29.496 verschillende artikelen dekt nagenoeg alle automerken en -modellen in alle Europese landen. Onze assortimentsdoelstelling: als u het ziet rijden, hebben wij het beschikbaar.

Flexibiliteit en partnership
Naast het volledige assortiment en de beschikbaarheid doen we er alles aan om deze samenwerking tussen leverancier en klant zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Up-to-date informatie over orders is digitaal beschikbaar. Digitaal factureren via TecCom, geen probleem. Ook koppelingen tussen back-office systemen door middel van Webservices bieden wij graag aan u aan. Directe communicatie op alle niveaus zorgt voor een sterk partnership en de juiste flexibiliteit waar het nodig is. 

Lees meer Toon minder
A.B.S. All Brake Systems B.V. heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met A.B.S. All Brake Systems B.V.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.